De Alliantie Wijk- en Buurtbeheer

Communicatief sterke regelaar met een hart voor techniek en verduurzaming

VvE-Eigenaarvertegenwoordiger

Als VvE-Eigenaarvertegenwoordiger ben je een regelaar en kan je snel schakelen tussen onderwerpen. Met geduld en doorzettingsvermogen successen behalen, daar krijg jij energie van. Je bent communicatief vaardig, je kan goed overweg met huurders en eigenaren met een hart voor techniek en verduurzamen. Loop jij warm voor deze vrij nieuwe functie, waarbij je veel vrijheid en flexibiliteit krijgt? Lees snel verder voor het hele profiel!

Wij bieden medewerkers de ruimte om te werken aan hun talent. Zo zijn we altijd in beweging: op zoek naar uitdaging en persoonlijke ontwikkeling, maar met oog voor een gezonde werk-privébalans. Bij de Alliantie sta je nooit stil. Bij ons kun je écht een verschil maken én waarde toevoegen. Je bent ondernemend en vernieuwend. Zo draag jij bij aan een passend thuis voor iedereen.

Wij zoeken voor het regiobedrijf Amsterdam een VvE-Eigenaarvertegenwoordiger voor 24-36 uur per week.

Jouw werk
Met veel plezier begin je aan je werkdag, omdat jij het heerlijk vindt om overzicht te hebben en iedereen bij elkaar te brengen rondom de VvE-complexen waar jij verantwoordelijk voor bent. Je bent een regelaar die snel schakelt tussen onderwerpen, je krijgt energie van het behalen van successen, maar hebt tegelijkertijd het nodige geduld en doorzettingsvermogen om daar te komen. Je hebt een hart voor techniek en verduurzaming, én kan met financiële cijfers omgaan. Je bent een specialist en hebt kennis van VvE's.

Als VvE-eigenaarvertegenwoordiger behartig je de belangen van de Alliantie rondom het in stand houden en verduurzamen van ons vastgoed. Daarnaast let je op de leefbaarheid en het woongenot van de huurders in de VvE's. Het is een vrij nieuwe functie binnen wonen. Dit betekent, dat je samen met je andere collega's, die recentelijk in deze functie zijn gestart, aan het pionieren bent.

De wekker gaat
Het is maandag en je werkt vandaag op het wijkkantoor. Je begint de dag met afstemming over de lopende zaken met je collega, de gebiedsmanager van de buurt waar jij actief bent.

Nadat jullie de prioriteiten hebben besproken en taken hebben verdeeld, bel je de VvE-coördinator om te vragen hoe het staat met de reparatie van de elektrische voordeur van een complex. Onze huurder kan daar nu namelijk niet naar buiten, omdat hij in een rolstoel zit. Je zorgt ervoor, dat dit vandaag nog wordt gemaakt.

Tijdens het aansluitende gebiedsteamoverleg vraag je een collega opzichter over de aanpak van een lastige lekkage.

Omdat je vanavond een ALV (algemene ledenvergadering) hebt met een Vereniging van Eigenaren, heb je de middag vrijgehouden om alle nagezonden stukken goed door te nemen en vraag je advies aan een collega over een technisch agendapunt.

Je gaat tijdig naar huis, zodat je om 19:00 uur klaar bent voor de vergadering. Het agendapunt over de verduurzaming duurde wat langer dan gepland, maar met een tevreden gevoel sluit je aan het einde van de vergadering jouw dag af.

Dit krijg je van ons

  • Een jaarcontract met aansluitend vast dienstverband bij goed functioneren;
  • Een mooie baan bij een organisatie met een groot maatschappelijk belang;
  • Een goed salaris, tussen de € 3.748 en € 4.727 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal H conform CAO Woondiensten);
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder;
    1. Flexibel werken, zodat een privé/werkbalans goed in te richten is
    2. Veel mogelijkheden voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling
    3. Ruimte voor eigen initiatief
    4. Vanzelfsprekend een laptop en telefoon van de zaak
  • De mogelijkheid om je eigen arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen, bijvoorbeeld met extra vrije dagen, een fietsenplan of bedrijfsfitness;
  • Wij werken hybride, dat betekent dat je zowel thuis kan werken als op kantoor. Ons modern ingerichte kantoor beschikt over tal van lichte en comfortabele werk- en overlegplekken. 

Wie ben jij
De functie biedt je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid, maar wel binnen een team van gezellige collega's, waar je met al je vragen terecht kan. Je bent dus een zelfstarter, die het geen probleem vindt om hulp te vragen.

Wij passen bij elkaar, wanneer je voor deze functie HBO werk- en denkniveau meeneemt, kennis hebt van relevante wet- en regelgeving (huurrecht en VvE's) en bij voorkeur ook (werk)ervaring hebt met VvE's. Affiniteit met financiën en bouwtechnische zaken is belangrijk voor deze functie, omdat er veel rondom deze onderwerpen speelt in VvE's, zoals bijvoorbeeld verduurzaming.

Je hebt plezier en bent succesvol in je werk, wanneer je communicatief vaardig bent, tegen een stootje kan, goed overweg kunt met huurders en eigenaren, én op een prettige manier anderen weet te overtuigen en mee te krijgen. Je durft beslissingen te nemen, kan goed overzicht bewaren en weet wanneer je collega's moet aanhaken.

Ook belangrijk: je bent bereid om 's avonds te werken (piekmoment tussen maart en juli). Wanneer je een avond werkt, kan je deze tijd op een ander moment compenseren.

Bij gebleken geschiktheid plannen wij zo snel mogelijk gesprekken in.  Indien je niet helemaal voldoet aan het gevraagde profiel, maar je wel denkt je hierin te kunnen ontwikkelen, voel je dan uitgenodigd om contact op te nemen met de hieronder genoemde contactpersoon. 

Zijn wij een match?
Leuk dat je interesse hebt. Stuur met je sollicitatie een CV en motivatie mee.
We kijken er naar uit!

Meer weten? Neem contact op met Dagmar van Oosterhout, teamleider Wonen, op 06-15885072.

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Zzp-ers, uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren. Wij werken samen met preferred suppliers.

Vacature delen via:
Referentienummer:
24-039 EX
Regio:
Flevoland
Noord-Holland
Utrecht
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Parttime
Sluitingsdatum:
21-06-2024
Startdatum:
03-05-2024
Locatie:
Amsterdam
Contactpersonen:
Dagmar van Oosterhout
mobiel: 06-15885072

Bedrijfspagina:
http://www.de-alliantie.nl/
Terug naar boven