De Alliantie Financieel & Administratief

Financiële teamspeler die ‘s ochtends zijn of haar bed uitkomt voor het maken van excellente analyses en rapporten.

Senior Financial Reporting Specialist

Als senior financial reporting specialist vind jij makkelijk je weg in de organisatie. Je kunt uitstekend samenwerken en stelt professionele rapportages op waar de organisatie op kan bouwen. Loop jij warm voor deze functie, waarbij je veel vrijheid en flexibiliteit krijgt? Lees snel verder voor het hele profiel! 

Wij bieden medewerkers de ruimte om te werken aan hun talent. Zo zijn we altijd in beweging: op zoek naar uitdaging en persoonlijke ontwikkeling, maar met oog voor een gezonde werk-privébalans. Bij de Alliantie sta je nooit stil. Bij ons kun je écht een verschil maken én waarde toevoegen. Je bent ondernemend en vernieuwend. Zo draag jij bij aan een passend thuis voor iedereen.

Bij deze mooie organisatie zoeken wij op ons hoofdkantoor in Hilversum een Senior Financial Reporting Specialist voor 36 uur per week.

Jouw werk
Jij gaat met plezier naar je werk en draagt met deze functie echt een steentje bij aan de ontwikkeling van de huurwoningmarkt. Want als senior financial reporting specialist werk je nauw samen met andere afdelingen binnen de organisatie, zoals control, vastgoed- en projectadministratie, om te zorgen dat de financiële rapportages een compleet en accuraat beeld geven van de prestaties van de organisatie.

Je verricht data gedreven financiële analyses, krijgt energie van modelleren en het verder optimaliseren en digitaliseren van de financiële- en managementrapportages, zodat deze aansluiten bij de informatiebehoeften van de organisatie. Ook ben je medeverantwoordelijk voor het opstellen van de (geconsolideerde) jaarrekening van de Alliantie en haar deelnemingen.

Je werkt in een enthousiast klein team met 5 collega's. In het team zitten andere reporting specialisten met ieder een eigen specialisme. Het team heeft vanuit de planning en control cyclus strakke tijdslijnen waarin er opgeleverd moet worden. Samenwerken en actief hulp aanbieden is dan ook zeer belangrijk.

De wekker gaat
Vandaag werk je op kantoor, want op de donderdagen werkt het hele team altijd samen. Je begint de dag met een kopje koffie of thee, een goed moment om even met iedereen bij te praten. Samen werken jullie verder aan de kwartaalrapportage en de conceptcijfers die besproken worden met de business.

Lunchtijd! Vandaag lunchen jullie in het bedrijfsrestaurant en maken daarna gezellig een korte wandeling buiten op de hei, vlakbij kantoor. Ons werkcafé is ook een fijne plek om gedurende de dag met collega's af te spreken voor een vers kopje koffie.

Na de lunch bel je via Teams in voor een afspraak met de afdeling Business Intelligence om zoveel mogelijk producten uit de P&C-cyclus (bijv. maandrapportage en kwartaalrapportage) verder te automatiseren met behulp van Power BI. Aansluitend werk je de acties en besproken controles uit die net in het overleg naar voren zijn gekomen.

Zo, nu snel naar huis. Jullie hebben samen weer veel voor elkaar gekregen vandaag. Fijn! Morgen werk je vanuit huis verder aan de kwartaalrapportage, want die moet cijfermatig deze week klaar zijn.

Dit krijg je van ons

  • Een jaarcontract met aansluitend vast dienstverband bij goed functioneren;
  • Een mooie baan bij een organisatie met een groot maatschappelijk belang;
  • Een goed salaris, tussen de € 5.181 en € 7.198 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal L conform CAO Woondiensten);
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder;
    1. Flexibel werken, zodat een privé/werkbalans goed in te richten is
    2. Veel mogelijkheden voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling
    3. Ruimte voor eigen initiatief
    4. Vanzelfsprekend een laptop en telefoon van de zaak
  • De mogelijkheid om je eigen arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen, bijvoorbeeld met extra vrije dagen, een fietsenplan of bedrijfsfitness;
  • Wij werken hybride, dat betekent dat je zowel thuis kan werken als op kantoor. Ons moderne, lichte kantoor vlakbij Station Hilversum beschikt over tal van goed uitgeruste en comfortabele werk- en overlegplekken.

Wie ben jij
Als medewerker bij de Alliantie draag je bij aan een maatschappelijk belang: betaalbare, goede huizen in fijne buurten, en huurders die tevreden wonen.

We passen bij elkaar, wanneer je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau (bedrijfseconomie en/of accountancy) en/of wanneer je meerdere jaren aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie meeneemt. Daarnaast beschik je over een goed cijfermatig inzicht, kent Excel voor jou geen geheimen en werk je accuraat.

In jouw rol als senior ben je empathisch, heb je een objectief beoordelingsvermogen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je laat je niet snel gek maken door deadlines, gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat deze gehaald worden.

Zijn wij een match?
Leuk dat je interesse hebt. Solliciteer direct via de button, we kijken uit naar jouw sollicitatie!
Meer weten? Neem contact op met Mohamed El Hessaini, manager Reporting & Grootboek, op 06-14952121.

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Zzp'ers, uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.
Wij werken samen met preferred suppliers.

Vacature delen via:
Referentienummer:
24-021 EX
Regio:
Flevoland
Noord-Holland
Utrecht
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Fulltime
Sluitingsdatum:
03-06-2024
Startdatum:
22-04-2024
Locatie:
Hilversum
Contactpersonen:
Mohamed el Hessaini
mobiel: 06-1495 2121

Bedrijfspagina:
http://www.de-alliantie.nl/
Terug naar boven