De Alliantie Financieel & Administratief

Expert op gebied van audit, risk en governance die impact wil maken op de woningmarkt

Senior Controller Audit en Risk

Ben jij klaar om een cruciale rol te spelen in de financiële beheersing van een van de grootste woningcorporaties van Nederland? Als senior controller zoeken we jouw expertise in audit, risk en governance om onze organisatie naar nieuwe hoogten te tillen. Werk samen met een gedreven team van 7 collega's aan het Risk Control Framework en draag bij aan de Planning & Control-cyclus. Hier draait het niet alleen om cijfers, maar om de impact die we gezamenlijk maken. Durf jij deze uitdaging aan? Solliciteer nu en geef vorm aan onze toekomst!

Bij de Alliantie geloven we dat iedereen mee moet kunnen doen met de samenleving. Wij bieden mensen een thuis, een plek die bijdraagt aan een goede kwaliteit van wonen en leven. Nu én in de toekomst.

Bij deze mooie organisatie zoeken wij op ons hoofdkantoor in Hilversum een enthousiaste en vernieuwende Senior Controller voor 36 uur per week.

Jouw werk
Jij gaat met plezier naar je werk, want je speelt een belangrijke rol in de beheersing en financiële sturing van één van de grootste woningcorporaties van Nederland. Jij bent de expert op het gebied van audit, risk en governance. Daarmee vervul je een belangrijke rol richting bestuur en het interne (RvC) en externe toezicht (bijv. Ministerie). Het risk en audit jaarplan is jouw leidraad, die jij zelf vormgeeft en samen met collega’s uitvoert. We dagen je uit het Risk Control Framework verder te ontwikkelen.

Dit alles doe je niet alleen, maar met een enthousiast team van 7 collega’s. Ook voor de andere onderdelen van de Planning & Control-cyclus, zoals de jaarrekening, het jaarverslag en de accountantscontrole lever je een belangrijke bijdrage.

Kortom, als senior controller kun je hier je hart ophalen, je breed inzetten en ontwikkelen, waarbij het niet alleen om de theorie en cijfers, maar juist om de impact die we met elkaar maken.  

De wekker gaat
Op maandag en woensdag werkt het hele team op kantoor en begin je je dag met een kopje koffie of thee. Altijd een fijne start, zo’n praatje met je collega’s. Deze ochtend is er ook een stand-up met het hele team, waarin je bespreekt wat je bezig houdt en je hoort wat er allemaal speelt binnen het Control team. Na dit overleg schuif je aan bij de vergadering van de directie, waar je de resultaten en aanbevelingen van de audit op het inkoopproces presenteert.

Lunchtijd! Met het hele team ga je lunchen in ons bedrijfsrestaurant. Ook een hele fijne en leuke plek om gedurende de dag collega’s van andere afdelingen te ontmoeten voor een overleg met een verse koffie.

Na de lunch kijk je mee met het opgetekende inkoopproces en beoordeel je of de belangrijkste risico’s zijn beschreven in ons “Risk Control Framework” en denk je na over verbeteringen. Je werkt veel samen met andere afdelingen, zowel op het hoofdkantoor als met de regiokantoren en onderhoudt nauw contact met de Business Controllers van alle bedrijfsonderdelen. 

Sjoerd, doorgegroeid naar senior controller bij de Alliantie, vertelt:
"Als controller bij de Alliantie is geen dag hetzelfde, je werkt natuurlijk veel met cijfers, maar je werkt ook veel samen met andere professionals. Er is een fijne informele werksfeer waardoor er altijd ruimte is voor een grap. Als jij iemand bent, die graag samenwerkt, je eigen ontwikkeling belangrijk vindt en enthousiast wordt van vooruitgang binnen een digitale omgeving, verwelkomen wij je graag als nieuwe collega!"

Dit krijg je van ons

  • Een jaarcontract met aansluitend vast dienstverband bij goed functioneren;
  • Een mooie baan bij een organisatie met een groot maatschappelijk belang;
  • Een goed salaris, tussen de € 5.181 en € 7.198 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal L conform CAO Woondiensten);
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder;
    1. Flexibel werken, zodat een privé/werkbalans goed in te richten is
    2. Veel mogelijkheden voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling
    3. Ruimte voor eigen initiatief
    4. Vanzelfsprekend een laptop en telefoon van de zaak
  • De mogelijkheid om je eigen arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen, bijvoorbeeld met extra vrije dagen, een fietsenplan of bedrijfsfitness;
  • Wij werken hybride, dat betekent dat je zowel thuis kan werken als op kantoor. Ons moderne, lichte kantoor vlakbij Station Hilversum beschikt over tal van goed uitgeruste en comfortabele werk- en overlegplekken.

Wie ben jij?
Als medewerker bij de Alliantie draag je bij aan een maatschappelijk belang: betaalbare, goede huizen in fijne buurten, en huurders die tevreden wonen. 

Wij passen bij elkaar, als je voor deze functie minimaal een afgeronde WO opleiding meeneemt en/of 5 jaar werkervaring hebt binnen het domein van audit en/of accountancy. Je wordt blij van werken in een ambitieus team, hebt een gezonde dosis humor, bent resultaatgericht en proactief. 

Zijn wij een match, dan plannen wij zo snel mogelijk gesprekken in.

Zijn wij een match?
Leuk dat je interesse hebt. Solliciteer direct via de button, we kijken uit naar jouw sollicitatie!
Wil je meer weten, neem contact op met Gert van Diermen, Manager Control, op 06-57910010.

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Een assessment kan onderdeel zijn van het selectieproces.

Zzp'ers, uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.
Wij werken samen met preferred suppliers.

Vacature delen via:
Referentienummer:
24-025 EX
Regio:
Flevoland
Noord-Holland
Utrecht
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Parttime
Sluitingsdatum:
16-05-2024
Startdatum:
04-04-2024
Locatie:
Hilversum
Contactpersonen:
Gert van Diermen
mobiel: 06-57910010

Bedrijfspagina:
http://www.de-alliantie.nl/
Terug naar boven