De Alliantie Financieel & Administratief

Enthousiaste, financiële vastbijter die niet loslaat tot de klus geklaard is.

Financieel Specialist

Zelfstandig, met oog voor verbetering en een uitstekend financieel inzicht: dat ben jij in een notendop. Je ziet verbeterpunten in processen én koppelt hier acties aan. Door je goede communicatieve vaardigheden krijg je het vervolgens snel voor elkaar. Herken jij je hierin? Lees maar verder!

Bij de Alliantie geloven we dat iedereen mee moet kunnen doen met de samenleving. Wij bieden mensen een thuis, een plek die bijdraagt aan een goede kwaliteit van wonen en leven. Nu én in de toekomst.

Bij deze mooie organisatie zoeken wij op ons hoofdkantoor in Hilversum een Financieel Specialist voor 32-36 uur per week.

Jouw werk
Jij gaat met plezier naar je werk, want in deze functie als financieel specialist ben jij degene die samen met je collega’s van Wonen woningtoewijzingen verwerkt. Ook ben je vraagbaak voor het correct (wettelijk) afhandelen daarvan.

De toewijzingen waar jij je voor inzet zijn niet standaard. Op basis van jaarinkomens ben jij degene die de berekening maakt of de woning wel of niet toegewezen kan worden.

De wekker gaat
Jouw dag begint vandaag met een gesprek in de regio over de planning van een nieuwbouw oplevering. Omdat dit kan zorgen voor mogelijke pieken in de toewijzingen, prioriteer je direct de vervolgstappen en werkverdeling met je collega’s.

Aansluitend heb je een Teams-afspraak met je directe collega voor een aantal complexe inkomenstoetsen waar jullie samen aan werken. Jullie controleren of de toetsingen van alle invalshoeken goed bekeken zijn.

Lunchtijd! Samen met een paar andere collega’s besluiten jullie om een wandeling te maken op de hei, vlakbij kantoor. Uit ons gezellige werkcafé nemen jullie een vers belegd broodje mee in de hand. Op deze manier kan je uitgebreid bijpraten over het weekend én stemmen jullie ook nog even de rolverdeling af voor de komende projecten.

De middag heb je ingeruimd om een aantal vragen uit het team op te pakken en te beantwoorden. Denk aan vragen over huurtoeslaggarantie, externe audits, huurverlaging, etc.

Tussendoor krijg je telefoon van je collega’s bij Wonen of van de Klantenservice. De meeste vragen gaan over het verder informeren van huurders of woningzoekenden met betrekking tot alle stukken die nodig zijn voor een huurwoning.

Het einde van de dag is alweer in zicht. Gelukkig heb je alles kunnen oppakken wat je wilde doen. Nu snel door naar de sportschool!

Dit krijg je van ons

  • Een jaarcontract met aansluitend vast dienstverband bij goed functioneren; 
  • Een mooie baan bij een organisatie met een groot maatschappelijk belang;
  • Een goed salaris, tussen de € 3.405 en € 4.278 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal G conform CAO Woondiensten);  
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder;  
    1. Flexibel werken, zodat een privé/werkbalans goed in te richten is  
    2. Veel mogelijkheden voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling  
    3. Ruimte voor eigen initiatief 
    4. Vanzelfsprekend een laptop en telefoon van de zaak 
  • De mogelijkheid om je eigen arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen, bijvoorbeeld met extra vrije dagen, een fietsenplan of bedrijfsfitness;
  • Wij werken hybride, dat betekent dat je zowel thuis kan werken als op kantoor. Ons moderne, lichte kantoor vlakbij station Hilversum beschikt over tal van goed uitgeruste en comfortabele werk- en overlegplekken.

Wie ben jij 
Als medewerker bij de Alliantie draag je bij aan een maatschappelijk belang: betaalbare, goede huizen in fijne buurten, en huurders die tevreden wonen.

Wij passen bij elkaar, wanneer je voor deze functie beschikt over HBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring als financieel specialist meeneemt. Je bent precies (want je werkt met cijfers en inkomens), je bent analytisch (want je ziet verbanden en werkt deze uit), Excel kent voor jou geen geheimen en je hebt een gezonde dosis humor.

Bij gebleken geschiktheid plannen wij zo snel mogelijk gesprekken in.

Zijn wij een match?  
Leuk dat je interesse hebt. Solliciteer direct via de button en overtuig ons!
Meer weten? Neem contact op met Tessa Straathof, senior Financieel Specialist, op 06 – 15885089.

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Zzp'ers, uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren. 
Wij werken samen met preferred suppliers.
 

Vacature delen via:
Referentienummer:
24-002 EX
Regio:
Flevoland
Noord-Holland
Utrecht
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Parttime
Sluitingsdatum:
31-05-2024
Startdatum:
11-03-2024
Locatie:
Hilversum
Contactpersonen:
Tessa Straathof
mobiel: 06-15885089

Bedrijfspagina:
http://www.de-alliantie.nl/
Terug naar boven