De Alliantie Financieel & Administratief

Toegankelijk cijfertalent met scherp beoordelingsvermogen.

Senior Medewerker Servicekosten

Als Senior Medewerker Servicekosten werk je aan de service-/ en stookkostenafrekeningen voor ongeveer 40.000 woningen. Samen met het team zorg je voor de voorbereiding, begeleiding en verslaglegging. Jij bent een kei in cijfers, stressbestendig en toegankelijk. Herken jij jezelf hierin? Lees verder!

Bij de Alliantie geloven we dat iedereen mee moet kunnen doen met de samenleving. Wij bieden mensen een thuis, een plek die bijdraagt aan een goede kwaliteit van wonen en leven. Nu én in de toekomst.

Bij deze mooie organisatie zoeken wij op ons hoofdkantoor in Hilversum een Senior Medewerker Servicekosten voor 32 – 36 uur per week.

Jouw werk
In deze functie werk je mee in de operatie, en tegelijkertijd ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het team. Je bewaakt de planning, voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden. Bij dreigende afwijkingen, kom jij in actie en stel je voor om maatregelen te treffen. In diverse overleggen vertegenwoordig jij de afdeling.

Je organiseert periodiek het teamoverleg en zorgt voor de voorbereiding, begeleiding en verslaglegging. Binnen het team begeleid en coach je medewerkers in hun ontwikkeling en op het behalen van de afgesproken resultaten, zoals de jaarplanning. Voor de individuele medewerkers in het team bereid je de plannings- en beoordelingsgesprekken voor.

De wekker gaat
Jouw dag begint een lekker kop cappuccino uit ons gezellige werkcafé. Je werkt vandaag op kantoor, omdat alle andere collega’s op jullie wekelijkse kantoor-dag ook aanwezig zijn. Je start met het specificeren en goedkeuren van de facturen, die gisteren zijn binnengekomen voor de afdeling. Daarna heb je een afspraak met een Gebiedscoördinator naar aanleiding van een collectief bezwaar van een afrekening van een complex. Samen beoordelen jullie het bezwaar en nemen het besluit om een gecorrigeerde afrekening op te stellen. Aan het einde van de ochtend bel je met de energieleverancier over de stijging van de energiekosten voor het komend jaar. Aansluitend ga je in overleg met een Manager Wonen over een eventuele tussentijdse aanpassing van de voorschotten.

Die middag heb je tijd geblokt om het eerstvolgende afdelingsoverleg voor te bereiden en de agenda rond te sturen. Dit kost best wat tijd en concentratie, dus die anderhalf uur die je vrij had gehouden in de agenda komt heel goed van pas! Later op de middag heb je een overleg met je manager over de door jouw ingevulde voorlopige beoordelingen van de medewerkers op de afdeling. Best pittig, maar aan het einde van de dag heb je een heel voldaan gevoel. Veel gedaan, goede afspraken gemaakt. Morgen werk je weer lekker vanuit huis…

Extra leuk 

  • Een jaarcontract met aansluitend vast dienstverband bij goed functioneren;
  • Een goed salaris, tussen de € 3.748 en € 4.727  bruto per maand op basis van 36 uur (schaal H conform CAO Woondiensten); 
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder;  
    1. Flexibel werken, zodat een privé/werkbalans goed in te richten is  
    2. Veel mogelijkheden voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling  
    3. Ruimte voor eigen initiatief  
    4. Vanzelfsprekend een laptop en telefoon van de zaak  
  • De mogelijkheid om je eigen arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen, bijvoorbeeld met extra vrije dagen, een fietsenplan of bedrijfsfitness.
  • Wij werken hybride, dat betekent dat je zowel thuis kan werken als op kantoor. Ons moderne, lichte kantoor vlakbij Hilversum C.S. beschikt over tal van goed uitgeruste en comfortabele werk- en overlegplekken.

Zijn wij een match?
Als medewerker bij de Alliantie draag je bij aan een maatschappelijk belang: betaalbare, goede huizen in fijne buurten, en huurders die tevreden wonen.

We passen bij elkaar, wanneer je beschikt over HBO werk- en denkniveau en je meerdere jaren aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie meeneemt. Daarnaast beschik je over een goed cijfermatig inzicht, kent Excel voor jou geen geheimen en werk je accuraat.

In jouw rol als senior ben je empathisch, heb je een objectief beoordelingsvermogen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je laat je niet snel gek maken door deadlines, gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat deze gehaald worden.

Bij gebleken geschiktheid plannen wij zo spoedig mogelijk kennismakingsgesprekken in. 

Je bent er nog! 
Leuk dat je interesse hebt. Solliciteer direct via de button. We kijken uit naar jouw sollicitatie!
Meer weten? Neem contact op met Peter Verhoef, Manager Basisregistratie, op 06-53968367.

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Zzp'ers, uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren. 
Wij werken samen met prefered suppliers.

Vacature delen via:
Referentienummer:
22-077 EX
Regio:
Flevoland
Noord-Holland
Utrecht
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Parttime
Sluitingsdatum:
31-05-2024
Startdatum:
09-01-2024
Locatie:
Hilversum
Contactpersonen:
Peter Verhoef
mobiel: 0653968367

Bedrijfspagina:
http://www.de-alliantie.nl/
Terug naar boven