De Alliantie VVE Diensten

Oplossingsgerichte organisator met bestuurlijk inzicht, affiniteit met techniek en een flinke dosis communicatie-skills

VVE-coördinator

Als VVE-coördinator ben je verantwoordelijk voor een aantal VVE's van de Alliantie; van kleine tot grote appartementencomplexen, van bestuurlijk tot juridisch beheer. Je bent professioneel en servicegericht, het aanspreekpunt voor de VVE's en het bestuur. Je bepaalt de actiepunten en zorgt ervoor dat het voor elkaar komt. Zie jij jezelf in deze afwisselende, veelzijdige baan? Bekijk de vacature!

Onze klanten willen prettig wonen en leven. De Alliantie VvE diensten is een dochteronderneming van de Alliantie en helpt daarbij door Verenigingen van Eigenaren te ontzorgen in het VvE beheer. Wij bieden financiële en bestuurlijke ondersteuning én handelen onderhoudsvragen af. Elke VvE heeft andere wensen, hier stemmen wij onze dienstverlening op af.

Bij deze mooie organisatie zoeken wij twee VvE Coördinatoren voor 32-36 uur per week voor de regio’s Hilversum en Amsterdam

Jouw werk
Jij gaat VvE’s beheren variërend van kleine tot grote appartementencomplexen. Jouw klanten zijn de eigenaren in de VvE’s vertegenwoordigd door een bestuur, waarmee je veelvuldig contact hebt. Je denkt mee met het functioneren van de VvE, je adviseert en faciliteert bij vraagstukken die spelen. Je bent een spin in het web, die vanuit een administratieve rol het overzicht houdt en het bestuur van de VvE het gevoel geeft, dat ze op je kunnen leunen.
Word je hier enthousiast van, lees dan verder!

De wekker gaat 
Jouw dag begint om 10 uur. Je hebt besloten iets later te starten omdat je gisteravond een leuke, maar lange VvE vergadering hebt gehad. In de koffiecorner tref je je collega VvE beheerder Niels aan en wissel je ervaringen uit over de vergadering van gister en bespreek je je vakantieplannen. Je kiest een fijne werkplek uit en werkt eerst de notulen uit, nu de vergadering van gister nog vers in je geheugen zit. Om 11 uur start de altijd gezellige teamvergadering, waar je kennis deelt, elkaar bijpraat op onderwerpen en samen werkt aan verbeteringen.
Na de teamvergadering heb je een gemiste oproep van Pieter, de voorzitter van een VvE die je beheert. Pieter heeft een complexe vraag over de verbouwing van de buren en in samenspraak zetten jullie de vraag uit bij een Jurist. Tijd voor lunch! Je haalt een broodje bij de bakker op de hoek en loopt met je collega Bart, (technisch) projectleider, een ronde over de heide. Onderweg bespreken jullie het meerwerk aan schilderwerk bij jouw VvE en hoe dit door de VvE gefinancierd kan worden.
In de middag focus je je op het uitschrijven van een nieuwe vergadering maar word je gebeld door de technische commissie van je grootste VvE vanwege een urgente lekkage. De tijd vliegt! Het is 15 uur en je start met lezen van je vergaderstukken voor de VvE vergadering van vanavond. Je belt nog kort naar Sophie, van de financiële administratie met een vraag van de kascommissie en gaat op weg naar huis. Je goede planning en voorbereiding loont! De vergadering start in Teams om 19 uur en je bent binnen een uur klaar. 

Even binnenkijken met Arnoud
“Ik heb het heel erg naar mijn zin bij VvE-diensten. We werken in een waanzinnig leuk team, waar veel ruimte is voor gezelligheid, waar we heel veel lachen, maar waar we ook met zijn allen flink de schouders eronder zetten. Iedereen helpt elkaar waar nodig. Wat ik zelf heel bijzonder en prettig vind, is dat ik heel veel vrijheid krijg. Op die manier is het combineren van privé en werk nog nooit lastig geweest voor mij en voel ik me nooit “gehaast”. Last but not least, mijn inwerkperiode was prettig en ik werd goed meegenomen in alles!”

Extra leuk

 • Een jaarcontract met aansluitend vast dienstverband bij goed functioneren; 
 • Een goed salaris, tussen de € 3.230 en € 3.979 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal H conform CAO Woondiensten); 
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder;
  1. Flexibel werken, zodat een privé/werkbalans goed in te richten is
  2. Veel mogelijkheden voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling
  3. Ruimte voor eigen initiatief
  4. Vanzelfsprekend een laptop en telefoon van de zaak
 • De mogelijkheid om je eigen arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen, bijvoorbeeld met extra vrije dagen, een fietsenplan of bedrijfsfitness;  
 • een informele sfeer in een dynamische en betrokken organisatie    

Zijn wij een match? 
Wij passen bij elkaar, als je voor deze functie HBO werk- en denkniveau meeneemt, liefst aangevuld met relevante werkervaring. Het is makkelijker instromen, wanneer je een vastgoed-, juridische of technische achtergrond hebt, maar dit is zeker niet noodzakelijk. Ook wanneer je een carrière switch zou willen maken en je blij wordt van bovenstaande omschrijving, nodigen we je uit om te reageren. Pieken in de maanden maart t/m juni zijn voor jou geen probleem, evenals werken in de avonduren in die periode. Op dit soort momenten is het werk vaak hectisch en is het belangrijk, dat je gestructureerd en georganiseerd bent, én goed prioriteiten kan stellen. Je vindt het leuk en ziet dat het noodzakelijk is om een groot deel van jouw tijd bezig te zijn met het administratief verwerken van alles wat er zich afspeelt in jouw VvE’s. Last but not least, jij staat je mannetje of vrouwtje tijdens bijeenkomsten/vergaderingen. Sterke communicatie skills en overtuigingskracht zijn daarom belangrijk.

Je bent er nog! 
Leuk dat je interesse hebt. Stuur bij je sollicitatie een CV en een motivatie mee. Mocht je nog vragen hebben, dan willen wij deze graag beantwoorden. Hiervoor kun je telefonisch contact opnemen met Jorne den Hertog op 06 1091 6362.

Een pre-employment screening is onderdeel van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Referentienummer:
21-058 EX
Regio:
Noord-Holland
Utrecht
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Fulltime
Sluitingsdatum:
31-10-2021
Startdatum:
23-08-2021
Locatie:
Hilversum/Amsterdam
Contactpersonen:
Wouter Reimerink
mobiel: 0615885171

Terug naar boven